Admiprofs

Administratiekantoor Admiprofs is een proactief administratie- & belastingadvieskantoor gevestigd in Midden-Nederland. Wij ontzorgen MKB-ondernemers door onze eigentijdse dienstverlening.

Ons team

Paul Weideman is in 2010 gestart met administratiekantoor Admiprofs en aanvoerder van het team. De zaken tot in de puntjes regelen en daarmee alles onder controle hebben, daar doet hij het voor. Daarnaast zijn Esmeralda Schuurman, Mariëlle Emelaar en Remco Bak onmisbaar bij het voeren van de administraties. Vanwege ons groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar professionals in ons team.

Vast bedrag per maand

Een van de zaken die bij administratiekantoor Admiprofs voorop staat, is zaken helder maken. Sowieso jouw administratie en bijbehorende aangiften, maar ook de dienstverlening van administratiekantoor Admiprofs is helder: je betaalt veelal een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Onze doelgroep: ondernemend MKB

Administratiekantoor Admiprofs werkt voornamelijk voor kleine MKB-organisaties met 1-20 werknemers als ZZP-ers, eenmanszaken, VOF’s, BV’s en startende ondernemers. Als ondernemers spreken wij ook graag de taal van jou als ondernemer!

Expertise

Naast het zorgvuldig voeren van jouw administratie is onze uitdaging om ervoor te zorgen dat het bedrag aan inkomstenbelasting zo laag mogelijk is. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen alle belastingregels en wetten zo langzamerhand dromen. Onze passie is deze zo toe te passen dat je er werkelijk wat aan hebt. Lees ook onze 10 keiharde beloftes!

Heb je een vraag over belastingen of administraties?

Laat het ons weten, we nemen contact met je op!