Oplossingen

Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat; je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Een overzicht van onze belangrijkste administratie- en belastingoplossingen die wij graag voor je oppakken:

Compleet all-in pakket

Je wilt totaal ontzorgd worden? Wij voeren je administratie, wij doen de aangiftes btw, wij stellen de jaarcijfers op, verzorgen de belastingaangifte en je kunt je vragen onbeperkt bij ons kwijt. En nog veel meer… Lees meer over ons all-in pakket!

1 x per jaar de hele boekhouding en belastingaangifte uitbesteden

Je zorgt zelf voor het indienen van de aangiftes btw, maar je wilt eens per jaar het opstellen van de jaarcijfers en de belastingaangifte inclusief alle benodigde adviezen aan een expert uitbesteden? Dat kan! Neem contact op voor een mooie oplossing!

Hulp bij het zelf voeren van de administratie

Zelf (online) je administratie voeren, maar je wenst hierin deels begeleid te worden? Wij kunnen je daar goed bij helpen. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid je administratie te verwerken in Exact Online, waarbij wij over je schouder kunnen meekijken voor de controle.

Opstellen aangifte inkomstenbelasting

Je wilt of durft als ondernemer of particulier de belastingaangifte niet zelf in te dienen? Op basis van jouw input stellen wij de aangifte op en kijken daarbij uiteraard ook naar zaken als aftrekposten, toeslagen en alle andere voordelen.

Salarisadministratie

Admiprofs biedt ook de mogelijkheid om de salarisadministratie te voeren voor een vast bedrag per loonstrook. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf! Zo kun je meer grip houden op loonkosten en de administratieve lasten verminderen. Wij zorgen voor de aanmelding van de werknemers, de verloning inclusief jaaropgave en dienen de aangifte loonbelasting in bij de Belastingdienst.

Belastingadvies

Voor alle vragen, kwesties of problemen op fiscaal vlak kun je als ondernemer of particulier bij ons terecht! Het kan gaan over bijvoorbeeld je aangifte btw, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, verschillende aftrekposten of het opstellen van de balans, zorgtoeslag en hypotheekrenteaftrek etc.

Wil je meer weten?

Neem contact op, zodat wij je kunnen overtuigen van onze oplossingen!