Inclusief app Het all-in pakket

Besteed jij jouw tijd liever aan andere zaken? Ga voor zekerheid en laat alle administratieve en belastingzaken van A tot Z verzorgen. 24/7 inzicht in cijfers.

Meer over het all-in pakket
Jaarlijkse controle

Regel jij jouw boekhouding en btw-aangiftes zelf? En maak jij daarbij handig gebruik van nieuwe apps, zoals Moneymonk? Dan zijn wij er voor de adviezen en de afronding.

Meer over de jaarlijkse controle

Meer tijd voor ondernemen

Besteed jij alles uit of doe jij liever heel veel zelf? Een strakke en duidelijke administratie voeren is voor elke onderneming essentieel. Dan heb jij er ook het minste werk aan. Voor de één een mooie uitdaging. Voor de ander een regelrechte nachtmerrie. Wij hebben voor beide een passende oplossing.

Live inzicht in financieën 87%
Aangifte BTW voldaan 100%
Klanten die digitaal de administratie aanleveren 96%
All-in pakket v.a. €90,-

All-in pakket

Een verzorgde boekhouding geeft jou op elk gewenst moment inzicht in de financiële gezondheid van jouw business. Meer winst of juist hogere lasten? Welke klanten hebben nog niet betaald? Voor een vast maandbedrag nemen wij al deze administratieve en belastingzaken bij jou uit handen; duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf.

Administratie uitbesteden

Meer tijd voor ondernemen en minder stress van jouw administratie. Kies jij ervoor om jouw administratie uit te besteden aan een betrouwbaar administratiekantoor? Dan is uw administratie bij ons in goede handen. Wij verzorgen voor enkele honderden klanten jaarlijks de btw-aangiftes, aangiftes inkomstenbelasting en meer. Wij hebben een aantrekkelijk All-in pakket waardoor wij u volledig ontzorgen.

Bij administratiekantoor Admiprofs wordt uw boekhouding van ‘A tot Z verzorgd’. Voor al een vast bedrag van €90,- per maand kunt u uw administratie volledig uitbesteden. Admiprofs is gevestigd in Bilthoven, op ongeveer tien minuten rijden vanaf Utrecht. Om deze reden zijn wij een populair administratiekantoor voor bedrijven gevestigd in Utrecht.

Jouw bonnen, facturen en bankafschriften lever jij zelf (digitaal) aan. De rest laat jij aan ons over.

Prijs is afhankelijk van de grootte en het type bedrijf, grootte boekhouding, aantal personeelsleden en manier van aanleveren.

Zoek jij liever een andere oplossing of ben jij niet tevreden? Goede service vinden wij belangrijk. Jouw all-in overeenkomst zeg jij op elk gewenst moment op. Geen opzegtermijn.

Als ondernemer ben jij verplicht btw af te dragen. Op basis van de aangeleverde gegevens berekenen wij het bedrag dat aan btw betaald moet worden. Ga jij akkoord, dan dienen wij de aangifte in bij de fiscus.

Vier keer per jaar stellen wij een rapportage op met jouw omzet, kosten, winst, vorderingen en te verwachten inkomstenbelasting. Jij weet precies waar jij aan toe bent en hoe jij er voor staat.

Jouw ondernemersjaar sluiten wij af met een financieel overzicht. Netjes verzorgd. Duidelijk onderbouwd. Meteen in januari gereed! Evt. verplichte stukken deponeren wij bij de KvK.

Eens per jaar doen wij jouw aangifte voor de inkomstenbelasting. Wij verwerken hierin wat jij het voorgaande jaar hebt omgezet, wat jouw winst was en welke kosten jij maakte. Wij kijken meteen naar toeslagen of middeling.

Door ons verzorgde aangiftes verkleinen de kans op fiscale controle. De Belastingdienst vertrouwt doorgaans namelijk meer op aangiftes ingediend door goed aangeschreven boekhouders, dan die vanuit de ondernemer zelf.

Wij verzorgen een snelle en volledige overdracht van jouw vorige administratie naar ons team. Zo beschikken wij direct over al de gegevens, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen!

Boekhouder gezocht

Ben jij op zoek naar een betrouwbare boekhouder? U kunt bij boekhoudkantoor Admiprofs terecht voor een ‘jaarlijkse controle’, maar wij bieden ook de mogelijkheid om alles van u uit handen te nemen. Klanten met het ‘All-in pakket’ hebben geen omkijken meer naar hun boekhouding. Door de volledige boekhouding uit te besteden zorgt Admiprofs ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

U betaald een vast bedrag per maand. Wij zorgen ervoor dat uw BTW-aangifte op verwerkt wordt. U heeft inzicht in uw financiën en geen omkijken naar de aangiftes rondom de inkomstenbelastingen. Ben jij al klant bij een ander boekhoudkantoor? Wij regelen het overstappen voor jou. Dat is geen enkel probleem.

Jaarlijkse controle

De nieuwe ondernemer werkt zelfstandig en digitaal. Intuïtieve boekhoudsoftware zoals Tellow maken boekhouden laagdrempelig en voordelig. Eens per jaar controleren wij jouw administratie en stellen de jaarcijfers op. Onze experts geven handige tips en passend fiscaal advies. Zo voorkom jij dat jouw onderneming onnodig veel belasting betaalt.

Jaarlijkste controle administratie

Je zorgt zelf voor het indienen van de aangiftes btw, maar je wilt eens per jaar het opstellen van de jaarcijfers en de belastingaangifte inclusief alle benodigde adviezen aan een expert uitbesteden? Dat kan allemaal bij ons administratiekantoor! Neem contact op voor een mooie oplossing!

Zelf (online) je administratie voeren, maar je wenst hierin deels begeleid te worden? Wij kunnen je daar goed bij helpen. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid je administratie te verwerken in Exact Online, waarbij wij over je schouder kunnen meekijken voor de controle.

Integratie van verschillende systemen

Boekhouden wordt steeds gemakkelijker. Voor een naadloze en loepzuivere overdracht koppelen wij jouw administratie aan de onze. Nooit meer bonnetjes kwijt. Zit je met vragen? Wij kijken meteen live met jou mee. Wij werken onder andere met:

Opstellen aangifte inkomstenbelasting

Je wilt of durft als ondernemer of particulier de belastingaangifte niet zelf in te dienen? Op basis van jouw input stellen wij de aangifte op en kijken daarbij uiteraard ook naar zaken als aftrekposten, toeslagen en alle andere voordelen. Admiprofs biedt ook de mogelijkheid om de salarisadministratie te voeren voor een vast bedrag per loonstrook.

Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf! Zo kun je meer grip houden op loonkosten en de administratieve lasten verminderen. Wij zorgen voor de aanmelding van de werknemers, de verloning inclusief jaaropgave en dienen de aangifte loonbelasting in bij de Belastingdienst.