• Proactief

  Wij brengen jouw boekhouding in kaart en zorgen dat aangiftes en rapportages kloppend zijn. Netjes op tijd. Wij vatten deze voor jou samen. In gewone taal. Is er iets aan de hand? Ontbreekt er iets? Dan hoor jij dat van ons.

 • Efficiënt

  Ondernemers regelen vaker hun eigen administratie. Dagelijks komen er handige nieuwe tools bij die het nóg eenvoudiger maken. Stapel bonnetjes of facturen? Scan ze in met jouw mobiel en deel ze met ons. Meteen verwerkt.

 • Flexibel

  Cijfers zijn belangrijk, maar jouw onderneming is nog veel belangrijker. Uitleg of advies nodig over een boekhoudapp? Gewoon even sparren? Bel, mail, app onze experts. Of wandel binnen. De koffie staat al klaar!

Administratiekantoor Zeist

Voor zowel ondernemers als eigenaren van een midden-klein bedrijf organisatie in de regio Zeist en Utrecht zijn wij het geschikte administratiekantoor. Wij nemen de complete administratie voor jou uit handen en verzorgen de inkomstenbelasting en de aangifte btw (ieder kwartaal) voor jouw onderneming. Wij doen niet anders!

€85,- per maand

All-In pakket van Admiprofs

Ons meest complete pakket is al mogelijk vanaf €85,- per maand. Als starter of beginnend ondernemer kun jij een jaar lang rekenen op het laagste tarief.

 • Vaste prijs

 • Administratief volledig ontzorgd

 • Altijd en overal inzicht

 • 100% up-to-date

 • persoonlijk contact met klein team van experts

 • proactief

Administratiekantoor Zeist

Verscholen in de bossen is de gezellige en ondernemende plaats Zeist te vinden. Een plaats waar onder meer de KNVB gevestigd is, een plaats met een grote autoboulevard en een plaats met verschillende hotels. Deze voorbeelden laten duidelijk blijken dat in Zeist vrij veel ondernemers gevestigd zijn.

Geldt dat ook voor jou? Ben jij met jouw bedrijf ook gevestigd in of vlakbij Zeist? Dan ben je wellicht op zoek naar een professioneel administratiekantoor in Zeist. Daarvoor hoef je niet meer verder te kijken! Vanuit Admiprofs voeren wij met veel plezier – en tot grote tevredenheid – de administratie en fiscale uitdagingen van veel ondernemers uit Zeist. Word jij de volgende tevreden ondernemer? We laten je hieronder kennis maken met ons bedrijf en met onze diensten.

Administratiekantoor Admiprofs

Met ons administratie kantoor zijn wij niet in Zeist gevestigd, maar in de buurtplaats Bilthoven. In deze gezellige en bosrijke plaats is ons prachtige kantoor te vinden, waarvandaan wij onze grote groep klanten dagelijks tevreden weten te stellen. Dat doen we onder meer door het juiste advies te geven, door proactief te handelen en door veel processen te automatiseren.

Volgens ons valt er op het gebied van administratie van ondernemers nog onwijs veel te automatiseren. Wil jij zelf ook graag minder omkijken naar jouw administratie hebben? Of wil jij wellicht jouw volledige administratie uit gaan besteden? Bij Admiprofs ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wij beperken ons echter niet alleen tot het verzorgen van de administratie. Nee, wij voorzien jou ook graag van tips omtrent belastingtechnische zaken. Dankzij deze tips kun je al snel – binnen de geldende regelingen – veel geld besparen. Ondertussen zijn wij ook nog in staat om de volledige belastingaangifte voor je te doen, indien gewenst.

Nienke Witteveen, Bilthoven

“Als startende freelancer zat ik met de nodige dringende vragen. Team Admiprofs nam meteen alle tijd voor me. Heel professioneel en betrouwbaar. Uitgaven dubbel en dwars terugverdiend!”

Fred Verkerk, AMF Recherche, Hilversum

“Eindelijk een bedrijf met aandacht voor de ondernemer. De persoonlijke en professionele aanpak geeft mij enorm veel vertrouwen“

Erwin van der Wacht, IMEZO

“Persoonlijk contact, pro-actief en zeer goed bereikbaar. Geweldige service.“

Hagen Wolf, HWA Afbouw

‘Vaste kosten, flexibele service! Staan altijd klaar met goede antwoorden en oplossingen voor vragen en problemen. Al 3 jaren beste ervaringen verzameld!’

Arthur Pans, APANS B.V.

Ik ervaar Admiprofs als erg professioneel, innovatief en klantgericht. Ze helpen me pro actief om mijn administratie op orde te krijgen, hebben en te houden. Ze bieden me oplossing waarmee het voor mij als klant makkelijker wordt gemaakt om mijn administratie aan te bieden en geven me waardevolle tips om eruit te halen wat erin zit. Ik kan Admiprofs derhalve van harte aanbevelen!

Philip Drontmann, Drontmann Alliantiemanager

Na ruim een jaar kan ik volmondig stellen dat mijn administratie bij Admiprofs in goede handen is. Korte lijnen, accuraat en persoonlijk. Kortom: ontzorgt.

Rick Fleuren Software Professional

Ondanks dat wij de heren van Admiprofs maar één keer gezien hebben laten wij al jaren met veel plezier onze administratie op orde maken door Admiprofs. Elk jaar kunnen wij zonder veel moeite alle aanlevering digitaal doen. We hoeven ze niets te vragen en aan een half woord hebben ze vaak al genoeg om de zaken te regelen. Daarnaast pakken ze vaak ook zaken pro-actief op. Zeer veel voordeel zonder dat er direct naar gevraagd wordt. Daarnaast zijn ze bijzonder deskundig. Als we een vraag hebben, kunnen we altijd bij ze terecht. Kortom; wij zijn ontzettend blij met Admiprofs!

Kom eens langs bij ons administratiekantoor

Door de jaren heen hebben we niet alleen veel klanten aan weten te trekken, maar hebben we ook meerdere diensten weten te ontwikkelen. Zo kun je tegenwoordig voor het All-In pakket kiezen. Voor een vast bedrag per jaar heb je dankzij dit pakket géén omkijken meer naar jouw administratie.

Wij verzorgen de volledige administratie voor je, terwijl je zelf uiteraard altijd mee kunt kijken. Ook als je onderweg naar een klant bent, kun je dus altijd jouw administratie raadplegen. Verder staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en kun je ook rekenen op pro actieve tips. Tips waarmee je écht veel geld kunt besparen.

Heb je niet zo’n behoefte aan een dergelijk uitgebreid pakket? Je kunt ons ook inschakelen voor belastingtechnische zaken, belastingtechnische adviezen of een jaarlijkse controle. Tijdens deze jaarlijkse controle voeren wij een volledige controle uit, waardoor je de bevestiging krijgt dat jouw volledige administratie op orde is.

Binnen deze diensten speelt automatisering een cruciale rol. Wij automatiseren zoveel mogelijk processen, waardoor je zelf minder en minder omkijken hebt naar het verzorgen van jouw administratie. Ondertussen geniet je dankzij deze automatisering ook nog van een flinke kostenbesparing; wat wens je nog meer?

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Je bent ook bij ons administratiekantoor Zeist van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met een lekker kopje koffie erbij!

Contact met Admiprofs

Ons administratiekantoor vindt jou op dit moment op de P.C. Staalweg 110-D in Bilthoven. Gelegen op 5km van Zeist, waardoor het zeer interessant is voor jou als ondernemer om eens bij ons langs te rijden voor een kennismaking. Wij staan voor jou klaar!