• Proactief

  Wij brengen jouw boekhouding in kaart en zorgen dat aangiftes en rapportages kloppend zijn. Netjes op tijd. Wij vatten deze voor jou samen. In gewone taal. Is er iets aan de hand? Ontbreekt er iets? Dan hoor jij dat van ons.

 • Efficiënt

  Ondernemers regelen vaker hun eigen administratie. Dagelijks komen er handige nieuwe tools bij die het nóg eenvoudiger maken. Stapel bonnetjes of facturen? Scan ze in met jouw mobiel en deel ze met ons. Meteen verwerkt.

 • Flexibel

  Cijfers zijn belangrijk, maar jouw onderneming is nog veel belangrijker. Uitleg of advies nodig over een boekhoudapp? Gewoon even sparren? Bel, mail, app onze experts. Of wandel binnen. De koffie staat al klaar!

Administratiekantoor Admiprofs

Voor zowel ondernemers als eigenaren van een midden-klein bedrijf organisatie in de regio Zeist en Utrecht zijn wij het geschikte administratiekantoor. Wij nemen de complete administratie voor jou uit handen en verzorgen de inkomstenbelasting en de aangifte btw (ieder kwartaal) voor jouw onderneming. Wij doen niet anders!

€75,- per maand

All-In pakket van Admiprofs

Ons meest complete pakket is al mogelijk vanaf €75,- per maand. Als starter of beginnend ondernemer kun jij een jaar lang rekenen op het laagste tarief.

 • Vaste prijs

 • Administratief volledig ontzorgd

 • Altijd en overal inzicht

 • 100% up-to-date

 • persoonlijk contact met klein team van experts

 • proactief

Doen waar jij goed in bent

Terwijl wij ons bezig houden met jouw administratie, kunt jou doen waar jou goed in bent. Geen omkijken meer naar de administratie en belastingzaken, maar gewoonweg een snel telefoontje naar administratiekantoor Admiprofs, om antwoord te krijgen op vraagstukken en/of het wederom uit handen geven van enkele administratieve werkzaamheden. Bij vragen of onduidelijkheden, bellen wij u. Met deze proactieve houding zijn wij altijd op tijd met de administratie voor de belastingdienst.

Vooraf weten wat het kost

Bij ons kun je gebruik maken van een all-in pakket waardoor jou altijd op de hoogte bent welke kosten de werkzaamheden van ons administratiekantoor met zich mee brengen. Mochten er toch onverhoopt extra kosten in rekening gebracht gaan worden, zullen wij dit ten alle tijden van te voren duidelijk communiceren. Het all-in pakket is verkrijgbaar vanaf €75,00!

Kom eens langs

Kom gerust eens bij ons langs voor een gratis adviesgesprek waarbij wij samen met jou als klant kunnen bekijken welke mogelijkheden er zijn. Neem hiervoor even contact met ons op.

Administratiekantoor in Zeist
Ons administratiekantoor vindt jou op dit moment op de P.C. Staalweg 110-D in Bilthoven. Gelegen op 5km van Zeist, waardoor het zeer interessant is voor jou als ondernemer om eens bij ons langs te rijden voor een kennismaking. Wij staan voor jou klaar!