• Proactief

    Wij brengen jouw boekhouding in kaart en zorgen dat aangiftes en rapportages kloppend zijn. Netjes op tijd. Wij vatten deze voor jou samen. In gewone taal. Is er iets aan de hand? Ontbreekt er iets? Dan hoor jij dat van ons.

  • Efficiënt

    Ondernemers regelen vaker hun eigen administratie. Dagelijks komen er handige nieuwe tools bij die het nóg eenvoudiger maken. Stapel bonnetjes of facturen? Scan ze in met jouw mobiel en deel ze met ons. Meteen verwerkt.

  • Flexibel

    Cijfers zijn belangrijk, maar jouw onderneming is nog veel belangrijker. Uitleg of advies nodig over een boekhoudapp? Gewoon even sparren? Bel, mail, app onze experts. Of wandel binnen. De koffie staat al klaar!

Wat zijn de kosten van een boekhouder?

Ben je ondernemer of eigenaar van een mkb-organisatie en op zoek naar een goede boekhouder? En wil je weten wat de kosten zijn voor een goede boekhouder? Een boekhouder die je administratie tot in de puntjes verzorgt en ook de aangifte btw en inkomstenbelasting voor je regelt?

Wat zijn de kosten voor jou?

Ieder bedrijf en iedere administratie is anders. En de kosten boekhouder hangen af van wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wil blijven doen. Administratiekantoor Admiprofs rekent graag voor je uit wat de kosten zijn als je met ons gaat samenwerken!

Uniek all-in pakket al vanaf € 75,-

De dienstverlening van ons administratiekantoor kan heel ver gaan. Wij verzorgen je administratie, stellen aangiftes op voor de belasting en je kunt bij ons terecht met al je vragen op dit gebied. Kosten boekhouder Admiprofs biedt een uniek kosten boekhouder all-in pakket, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Al vanaf € 85,- per maand!

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat de kosten zijn als je kiest voor boekhouder Admiprofs? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Onze regio

Administratiekantoor Admiprofs werkt landelijk en is actief in Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Zeist, Amersfoort, Soest, Baarn, Hilversum, Maartensdijk, Groenekan, Maarssen, Houten en Nieuwegein.

Onze klanten

Wij werken voor organisaties als zzp, eenmanszaak, BV, VOF en MKB bedrijven.