• Proactief

  Wij brengen jouw boekhouding in kaart en zorgen dat aangiftes en rapportages kloppend zijn. Netjes op tijd. Wij vatten deze voor jou samen. In gewone taal. Is er iets aan de hand? Ontbreekt er iets? Dan hoor jij dat van ons.

 • Efficiënt

  Ondernemers regelen vaker hun eigen administratie. Dagelijks komen er handige nieuwe tools bij die het nóg eenvoudiger maken. Stapel bonnetjes of facturen? Scan ze in met jouw mobiel en deel ze met ons. Meteen verwerkt.

 • Flexibel

  Cijfers zijn belangrijk, maar jouw onderneming is nog veel belangrijker. Uitleg of advies nodig over een boekhoudapp? Gewoon even sparren? Bel, mail, app onze experts. Of wandel binnen. De koffie staat al klaar!

Full service administratiekantoor De Bilt

Wil je gebruik maken van de diensten van een vooruitstrevend administratiekantoor in De Bilt? Zou jij de administratie van jouw onderneming eigenlijk volledig willen automatiseren? Wil jij daardoor meer tijd voor jouw core business hebben? Dan ben je bij Admiprofs aan het juiste adres.

Met ons administratiekantoor weten wij veel ondernemers in De Bilt bij te staan in hun groei. Dankzij onze diensten heb je als ondernemer zijnde immers geen omkijken meer naar de administratie en belastingzaken, waardoor je nóg sneller met jouw bedrijf kunt groeien. Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Wil je graag jouw administratie in De Bilt volledig automatiseren? Lees wat wij voor jou kunnen betekenen.

€85,- per maand

All-In pakket van Admiprofs

Ons meest complete pakket is al mogelijk vanaf €85,- per maand. Als starter of beginnend ondernemer kun jij een jaar lang rekenen op het laagste tarief.

 • Vaste prijs

 • Administratief volledig ontzorgd

 • Altijd en overal inzicht

 • 100% up-to-date

 • persoonlijk contact met klein team van experts

 • proactief

All-in pakket

Voor een vast bedrag automatiseren én verzorgen wij jouw volledige administratie. Je kunt te allen tijde digitaal de administratie in zien, contact met ons opnemen en jouw vragen stellen. Ook voorzien wij jou van pro actieve tips.

Belastingtechnische zaken

Wij helpen jou graag op het gebied van belastingtechnische zaken. Binnen de huidige regelgevingen ben je – dankzij onze tips – in staat om vrij veel geld te besparen.

Jaarlijkse controle

Verzorg je jouw eigen administratie, maar wil je wel zeker weten dat de administratie sluitend is? Dan voeren wij graag een jaarlijkse controle voor jou uit. Hiermee krijg je de bevestiging dat je jouw administratie op een perfecte manier weet te verzorgen.

Nienke Witteveen, Bilthoven

“Als startende freelancer zat ik met de nodige dringende vragen. Team Admiprofs nam meteen alle tijd voor me. Heel professioneel en betrouwbaar. Uitgaven dubbel en dwars terugverdiend!”

Fred Verkerk, AMF Recherche, Hilversum

“Eindelijk een bedrijf met aandacht voor de ondernemer. De persoonlijke en professionele aanpak geeft mij enorm veel vertrouwen“

Erwin van der Wacht, IMEZO

“Persoonlijk contact, pro-actief en zeer goed bereikbaar. Geweldige service.“

Hagen Wolf, HWA Afbouw

‘Vaste kosten, flexibele service! Staan altijd klaar met goede antwoorden en oplossingen voor vragen en problemen. Al 3 jaren beste ervaringen verzameld!’

Arthur Pans, APANS B.V.

Ik ervaar Admiprofs als erg professioneel, innovatief en klantgericht. Ze helpen me pro actief om mijn administratie op orde te krijgen, hebben en te houden. Ze bieden me oplossing waarmee het voor mij als klant makkelijker wordt gemaakt om mijn administratie aan te bieden en geven me waardevolle tips om eruit te halen wat erin zit. Ik kan Admiprofs derhalve van harte aanbevelen!

Philip Drontmann, Drontmann Alliantiemanager

Na ruim een jaar kan ik volmondig stellen dat mijn administratie bij Admiprofs in goede handen is. Korte lijnen, accuraat en persoonlijk. Kortom: ontzorgt.

Rick Fleuren Software Professional

Ondanks dat wij de heren van Admiprofs maar één keer gezien hebben laten wij al jaren met veel plezier onze administratie op orde maken door Admiprofs. Elk jaar kunnen wij zonder veel moeite alle aanlevering digitaal doen. We hoeven ze niets te vragen en aan een half woord hebben ze vaak al genoeg om de zaken te regelen. Daarnaast pakken ze vaak ook zaken pro-actief op. Zeer veel voordeel zonder dat er direct naar gevraagd wordt. Daarnaast zijn ze bijzonder deskundig. Als we een vraag hebben, kunnen we altijd bij ze terecht. Kortom; wij zijn ontzettend blij met Admiprofs!

Tijd voor koffie?

Heb je interesse in één of meerdere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn het aangewezen administratiekantoor voor alle ondernemers in en rondom De Bilt. Laat je telefoonnummer achter, neem contact op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op door te bellen met 030-7525757.