• Proactief

  Wij brengen jouw boekhouding in kaart en zorgen dat aangiftes en rapportages kloppend zijn. Netjes op tijd. Wij vatten deze voor jou samen. In gewone taal. Is er iets aan de hand? Ontbreekt er iets? Dan hoor jij dat van ons.

 • Efficiënt

  Ondernemers regelen vaker hun eigen administratie. Dagelijks komen er handige nieuwe tools bij die het nóg eenvoudiger maken. Stapel bonnetjes of facturen? Scan ze in met jouw mobiel en deel ze met ons. Meteen verwerkt.

 • Flexibel

  Cijfers zijn belangrijk, maar jouw onderneming is nog veel belangrijker. Uitleg of advies nodig over een boekhoudapp? Gewoon even sparren? Bel, mail, app onze experts. Of wandel binnen. De koffie staat al klaar!

Full service administratiekantoor De Bilt

Ben je ondernemer of eigenaar van een mkb-organisatie in de de Bilt en op zoek naar een administratiekantoor in de buurt? Een administratiekantoor dat ervoor zorgt dat jouw boekhouding in kaart gebracht wordt en zorgt dat jouw aangiftes en rapportages altijd kloppend zijn? Dan is ons Administratiekantoor de Bilt de juiste keuze voor jou.

€85,- per maand

All-In pakket van Admiprofs

Ons meest complete pakket is al mogelijk vanaf €85,- per maand. Als starter of beginnend ondernemer kun jij een jaar lang rekenen op het laagste tarief.

 • Vaste prijs

 • Administratief volledig ontzorgd

 • Altijd en overal inzicht

 • 100% up-to-date

 • persoonlijk contact met klein team van experts

 • proactief

Administratiekantoor met ruime expertise

Ondernemers verzorgen vaak hun eigen administratie. Dit kost veel tijd. Ons administratiekantoor zorgt ervoor dat jouw cijfers altijd kloppen. Uitleg of advies nodig? Met ons administratiekantoor kun je altijd even sparren. We zitten om de hoek en zijn altijd goed bereikbaar. Wij willen graag dat de ondernemer in de Bilt zich kan richten op zijn werk, wij verzorgen de administratie wel.

Proactief administratiekantoor de Bilt

Klanten van administratiekantoor Admiprofs hebben geen omkijken meer naar hun administratie en belastingzaken. Wij werken pro-actief en nemen contact met jou op als er vragen zijn. Bespaar tijd en profiteer van onze kennis en ervaring.

Nienke Witteveen, Bilthoven

“Als startende freelancer zat ik met de nodige dringende vragen. Team Admiprofs nam meteen alle tijd voor me. Heel professioneel en betrouwbaar. Uitgaven dubbel en dwars terugverdiend!”

Fred Verkerk, AMF Recherche, Hilversum

“Eindelijk een bedrijf met aandacht voor de ondernemer. De persoonlijke en professionele aanpak geeft mij enorm veel vertrouwen“

Erwin van der Wacht, IMEZO

“Persoonlijk contact, pro-actief en zeer goed bereikbaar. Geweldige service.“

Hagen Wolf, HWA Afbouw

‘Vaste kosten, flexibele service! Staan altijd klaar met goede antwoorden en oplossingen voor vragen en problemen. Al 3 jaren beste ervaringen verzameld!’

Arthur Pans, APANS B.V.

Ik ervaar Admiprofs als erg professioneel, innovatief en klantgericht. Ze helpen me pro actief om mijn administratie op orde te krijgen, hebben en te houden. Ze bieden me oplossing waarmee het voor mij als klant makkelijker wordt gemaakt om mijn administratie aan te bieden en geven me waardevolle tips om eruit te halen wat erin zit. Ik kan Admiprofs derhalve van harte aanbevelen!

Philip Drontmann, Drontmann Alliantiemanager

Na ruim een jaar kan ik volmondig stellen dat mijn administratie bij Admiprofs in goede handen is. Korte lijnen, accuraat en persoonlijk. Kortom: ontzorgt.

Rick Fleuren Software Professional

Ondanks dat wij de heren van Admiprofs maar één keer gezien hebben laten wij al jaren met veel plezier onze administratie op orde maken door Admiprofs. Elk jaar kunnen wij zonder veel moeite alle aanlevering digitaal doen. We hoeven ze niets te vragen en aan een half woord hebben ze vaak al genoeg om de zaken te regelen. Daarnaast pakken ze vaak ook zaken pro-actief op. Zeer veel voordeel zonder dat er direct naar gevraagd wordt. Daarnaast zijn ze bijzonder deskundig. Als we een vraag hebben, kunnen we altijd bij ze terecht. Kortom; wij zijn ontzettend blij met Admiprofs!

Uniek all-in pakket

Onze dienstverlening gaat ver. Wij verzorgen jouw administratie, stellen aangiftes op voor de belasting en je kunt bij ons terecht met al je vragen op dit gebied. Dit alles doen wij voor een vast bedrag per maand. Administratiekantoor Admiprofs bied je een transparant all-in pakket, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij bieden dit pakket al aan vanaf € 85,- per maand!

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ons administratiekantoor exact voor je kan betekenen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze regio

Administratiekantoor Admiprofs is gevestigd op Park Larenstein in Bilthoven op enkele minuten rijden van de Bilt.

Onze klanten

Wij werken voornamelijk voor MKB-organisaties als zzp, eenmanszaak, BV, VOF en overige klein-MKB bedrijven.