Let op, dit artikel is meer dan een jaar geleden gepubliceerd. Het kan zijn dat de inhoud van dit artikel niet meer accuraat is.

De 10 keiharde beloftes van administratiekantoor Admiprofs!

Als ondernemer wil je je graag bezig houden met je kernactiviteiten van je bedrijf en het liefst zo min mogelijk met alle zaken eromheen. Dit geldt bij uitstek voor activiteiten als administratie en belastingaangiften.

Vind maar eens het perfecte administratiekantoor!

Het vinden van het perfecte administratiekantoor voelt bijna gelijk als het vinden van de perfecte medewerker. Of je nu op zoek bent naar een administratiekantoor uit onvrede over je huidige kantoor of omdat je het nu tijd vindt worden om je administratie nu eens eindelijk uit te besteden, je wilt het perfecte administratiekantoor jouw financiële zaken toevertrouwen!

Administratiekantoor Admiprofs heeft een klant loyaliteitspercentage van 100% en graag vertellen we hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten bij ons blijven!

De 10 keiharde beloftes van Admiprofs!

1. Wij staan voor je klaar!
Of met andere woorden ‘onze deur staat altijd open’. Heb je een vraag over je administratie of belastinggerelateerde zaken; je kunt bij ons terecht en wij rekenen hier niets méér voor. Wij staan voor je klaar! Bel ons, mail ons of bezoek ons kantoor (zonder afspraak).

2. Aantrekkelijk tarief!
Onze processen en systemen zijn zo opgezet dat wij per definitie efficiënt werken. Wij vragen je ook om je administratie volgens enkele richtlijnen aan te leveren. Hierdoor werken wij efficiënt en zijn we in de meeste gevallen voordeliger dan onze collega’s.

3. Wij nemen alles uit handen!
In de pakketten die wij bieden, nemen we je al je administratie en belastingzaken uit handen. Wij voeren je boekhouding, wij doen de btw aangifte, stellen heldere rapportages op per kwartaal en stellen de jaarcijfers en aangifte IB voor je op. Alles wordt voor je geregeld!

4. Eén contactpersoon!
Bij ons administratiekantoor heb je één contactpersoon. Hij of zij is volledig op de hoogte van de administratie van jouw bedrijf. Geen lange communicatiewegen, maar lekkere korte lijntjes.

5. Jouw aangifte is onze verantwoordelijkheid!
Voor al onze klanten verzorgen wij de btw aangifte. Het liefst ontvangen we jouw administratie op tijd, maar we begrijpen dat dit niet altijd haalbaar is. In dat geval nemen wij contact met jou op om je te herinneren. Dit omdat wij de aangifte zien als onze verantwoordelijkheid.

6. Geld besparen op belastingen!
Bij het opstellen van de IB aangifte gaan we verder dan alleen het invoeren van de beschikbare gegevens. Wij denken mee en komen met belastingbesparende adviezen. Lees ook ons artikel ‘7 Gouden belasting tips voor ondernemers & ZZP-ers’.

7. Kwartaalrapportage met IB prognose!
Tijdens het afsluiten van het kwartaal zorgen we voor de btw aangifte en stellen wij een zeer heldere rapportage op. Hierin is o.a. geprognosticeerd wat er op basis van de gegevens aan inkomstenbelasting betaald moet worden. Erg belangrijk om continue inzicht in te hebben!

8. Mogelijkheid om digitaal aan te leveren!
Ons administratiekantoor biedt diverse kanalen om je administratie digitaal aan te leveren. Dit is vaak sneller en scheelt veel werk. Bovendien kunnen wij hierdoor nog efficiënter ons werk doen!

9. Directe communicatie!
Als je vragen hebt, kun je direct bij ons aankloppen en dit geldt ook andersom. Als er zaken missen in een administratie of als wij onduidelijkheden zien, nemen we direct contact met je op. Dit zodat er achteraf geen misverstanden kunnen bestaan.

10. Wij werken voortvarend!
Ieder kwartaal word je administratie compleet ingeboekt, de btw aangifte opgesteld en de kwartaalrapportage gemaakt. Hierdoor lopen we altijd voor op de feiten en ontvangen 90% van al onze klanten hun jaarcijfers al in januari. Lekker snel!

Door altijd deze 10 keiharde beloftes na te komen, is het bij ons nog niet voorgekomen dat klanten bij ons weggingen (op basis van ontevredenheid).

Over de auteur

Paul Weideman is directeur van Admiprofs en hij neemt samen met zijn team de volledige administratie en alle belastingperikelen uit handen voor hun klanten. Hierdoor kun je je focussen op je core business en heb je geen omkijken meer naar je administratie en belastingzaken.

Zoek jij ook naar het ‘perfecte’ administratiekantoor en kun jij je vinden in onze 10 keiharde beloftes?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Contact

De laatste 2 jaar heeft het Financieel Dagblad ons verkozen tot één van de snelst groeiende in de categorie Klein. Daar zijn wij natuurlijk trots op!