Voordelen

Werken met administratiekantoor Admiprofs biedt je met overtuiging direct een aantal glasheldere voordelen:

Totaal ontzorgd worden

Onze klanten hebben geen omkijken meer naar hun administratie. Wij ontzorgen het complete pakket; het voeren van de administraties, aangiftes doen en jaarcijfers opstellen.

Je betaalt nooit teveel belasting

Een van de speerpunten van administratiekantoor Admiprofs is dat wij er alles aan doen om het bedrag aan inkomstenbelasting zo laag mogelijk te krijgen. Direct voordeel dus!

Ruime ervaring

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief op het gebied van administraties voeren, het kwalitatief indienen van inkomstenbelasting (met als doel: deze zo laag mogelijk te maken) en advisering op deze gebieden. Dit merk je direct. Lees ook onze 10 keiharde beloftes!

Proactief

Wij ontzorgen graag en hierin gaan we ver. Wij helpen je bijvoorbeeld graag herinneren aan het tijdig aanleveren van de bescheiden, zodat we altijd op tijd jouw aangiften btw en aangifte inkomstenbelasting kunnen indienen. Ook word je vooraf altijd gewaarschuwd als er belasting betaald moet worden, zodat je ook hierin nooit voor verrassingen komt te staan.

Vast bedrag per maand

Wij zijn niet van het werken op basis van ‘uurtje-factuurtje’. Bij ons all-in pakket weet je ieder jaar vooraf wat je per maand gaat betalen. Helderder kan het echt niet!

Gratis advies het hele jaar door

Een van de pluspunten van ons all-in pakket is dat je gedurende het hele jaar op ons kan rekenen. Heb je vragen of advies nodig? Wij zijn altijd bereikbaar.

Digitaal bereikbaar

Natuurlijk ben je van harte welkom op onze vestiging in Bilthoven (nabij Utrecht), maar jouw administratie kan natuurlijk ook heel gemakkelijk online worden ingediend. Ook voor vragen of advies kun je op ons rekenen, dit is een onderdeel van ons all-in pakket!

Ook de periodieke rapportage stellen wij op

Vanzelfsprekend voeren wij jouw administratie, zorgen voor aangifte btw en aangifte IB, maar bovendien stellen wij ook per kwartaal de cijfers van je onderneming op. Het inzicht dat hieruit voortvloeit, wordt erg door onze klanten gewaardeerd!

Betaalbaar

Als je onze tarieven vergelijkt met overige collega-aanbieders zul je merken dat onze prijzen erg betaalbaar zijn. Zeker als je onze tarieven vergelijkt met een accountant, die feitelijk hetzelfde werk doet.

Gratis overstapservice

Heb je al een administratiekantoor en wil je overstappen naar ons? De gratis overstapservice is gemakkelijk en voordelig voor jou als MKB-ondernemer!