Online administratie

Online administratie

Ben je ondernemer of eigenaar van een MKB-organisatie en op zoek naar een administratiekantoor? Een administratiekantoor dat je de mogelijkheid geeft een online administratie tot in de puntjes te kunnen voeren en ook de aangifte btw en jaarcijfers voor je regelt? Dan ben je bij Admiprofs aan het juiste adres. Jouw online administratie is onze expertise!

Ruime expertise in online administratie

Administratiekantoor Admiprofs heeft zeer ruime expertise in het opzetten van een online administratie en het begeleiden van de ondernemer. Wij werken voornamelijk met Exact Online en geven je hiermee de mogelijkheid om 24 uur per dag / 7 dagen per week toegang te verkrijgen tot je administratie met online boekhouden!

Uniek online administratie pakket

De dienstverlening van ons administratiekantoor gaat zeer ver. Wij zorgen voor een perfecte opzet van het systeem, jij verzorgt je online administratie, wij stellen aangiftes op voor de belasting, kijken over je schouder mee vanaf ons eigen systeem en je kunt bij ons terecht met al je vragen op dit gebied. Online administratiekantoor Admiprofs biedt je een transparante dienstverlening, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Al vanaf € 30,- per maand!

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat wij exact kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Onze regio

Online administratiekantoor Admiprofs werkt landelijk en is actief in o.a. Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Zeist, Amersfoort, Soest, Baarn, Hilversum, Maartensdijk, Groenekan, Maarssen, Houten en Nieuwegein.

Onze klanten

Wij werken voornamelijk voor MKB-organisaties als ZZP, eenmanszaak, BV, VOF en overige klein-MKB bedrijven.