Boekhouder

Full service boekhouder

Ben je ondernemer of eigenaar van een MKB-organisatie en op zoek naar een proactieve boekhouder? Een boekhouder die je administratie tot in de puntjes verzorgt en ook de aangifte btw en inkomstenbelasting voor je regelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: jouw boekhouding is onze expertise!

Proactieve boekhouder

Onze klanten hebben geen omkijken meer naar hun boekhouding en belastingzaken. Administratiekantoor Admiprofs ontzorgt en werkt op een proactieve manier met je samen. Als boekhouder wachten wij niet op input, maar nemen wij contact met jou op!

Boekhouder met ruime expertise

Wij voeren niet alleen maar administraties, de uitdaging voor ons ligt in het opstellen van besparende belastingaangiften. Admiprofs heeft zeer ruime expertise in het toepassen van alle mogelijke regelingen en richtlijnen om (belasting)geld voor jou te besparen! Lees ook onze 7 belastingtips voor ondernemers.

Uniek boekhouder all-in pakket

De dienstverlening van Admiprofs kan zeer ver gaan. Wij verzorgen je boekhouding, stellen aangiftes op voor de belasting en je kunt bij ons terecht met al je vragen op dit gebied. Boekhouder Admiprofs biedt een uniek boekhouder all-in pakket, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Al vanaf € 75,- per maand!

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat wij als boekhouder exact voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Onze regio

Boekhouder Admiprofs werkt landelijk en is o.a. actief in Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Zeist, Amersfoort, Soest, Baarn, Hilversum, Maartensdijk, Groenekan, Maarssen, Houten, Nieuwegein.

Onze klanten

Wij werken voor organisaties als ZZP, eenmanszaak, BV, VOF en MKB bedrijven.